Vacanta in doi

Thai Therapy – masaj traditional thailandez in Cluj

Desi ziua indragostitilor se apropia cu pasi repezi si noi nu ne facuseram niciun plan, in momentul in care am vazut concursul pe pagina de facebook a Getei Ungureanu care oferea un masaj  thailandez de cuplu am stiut 🙂 Premiul asta e al meu.

Thai Therapy  este primul centru dedicat masajului thai din Transilviania si au oferit cu ocazia zilei magice de 14 Februarie o scrisoare de dragoste, Letters to Juliette si un masaj de cuplu. Ce altceva mai potrivit as fi putut sa castig in acea zi care sa imi aminteasca de luna noastra de miere din Bangkok? Poate doar un masaj balinez dar nu exista inca un centru de acest gen in Cluj 🙂 Cred..

Salonul e pe strada Emil Racovita, chiar  vis-a-vis de Samsara si am fost impresionati inca de la intrare de zambetele calde si prietenoase ale angajatilor. Uneori cand esti tratat cu atata naturalete si amabilitate ai tendinta sa te simti incomodat. Of, of, oare cand o sa renuntam la aceste prejudecati?

Am fost felicitati pentru castigarea premiului si am completat un formular in care semnalam eventuale probleme de sanatate, intensitatea masajului: de la soft la very strong precum si zonele pe care am vrea sa insiste. Sergiu a optat pentru un masaj thai traditional strong si eu  Mummy Yummy, masaj special pentru femeile insarcinate.

In vestiar gaseai tot ce aveai nevoie: prosoape, demachiant, halat, costum pentru masaj, papucei. Am fost asteptati la iesire de doua maseuse micute si dragute dar fortoase de origine thailandeza care ne-au condus in camera de masaj.

Au urmat 2 ore de relaxare profunda care mi-au ameliorat durerile de spate care ma chinuiau de ceva timp. Parca si bebe era relaxat pentru ca nu l-am simtit miscand cat timp am stat acolo. E greu de descris in cuvinte un asemenea rasfat, e si mai greu sa descrii starea profunda de bine in care te scufunzi. Dar atmosfera, zambetul maseuzei, starea de relaxare si mirosul de betisoare parfumate mi-au amintit de fericirea de a fi in Bangkok si fericirea de a face un masaj thailandez asa cum doar acolo credeam ca se poate face…

Dupa masaj am fost invitati intr-o sala de relaxare in care am lenevit pe un sezlong cateva zeci de minute nedorind sa parasim spatiul acela intim, luminos, primitor si sa iesim in frigul lui Februarie din dragul nostru Cluj.

Voi ati incercat vreodata un masaj thailandez? Daca da, unde l-ati facut?

img_4335

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s