Vacanta in doi

Top 3 piscine cool din jurul Clujului

Vara asta mai mult ca niciodata am simtit ca ia foc pamantul si noi o data cu el. Temperaturile de 35+ grade ne-au facut sa cautam umbra, sa fugim de asfaltul fierbinte al orasului si sa ne refugiem la umbra falnicilor brazi din jurul Clujului, in lacuri si la piscine.

Noua ne plac locurile micute, intime, pline de flori si verdeata, piscinele in care sa nu ai impresia ca vei fi inghitit de marea de oameni care evadeaza din flacarile orasului, in care sa simti mirosul padurii si sa auzi ciripitul pasarilor. Ne plac locurile cu mancare buna si cocktailuri racoroase, cu bere rece si ambianta tonica dar relaxanta. Am facut un top 3 al celor mai faine piscine din jurul orasului:

  1. Pensiunea La Mesteceni se afla in Salicea la aproximativ 15 km de Cluj. Salicea e un sat pe varf de deal, plin de verdeata, la marginea padurii, un loc linistit unde iti poti trage sufletul si admira peisajele deosebite pe care ti le ofera. Pensiunea are 10 camere simple si curate, un restaurant cu terasa cu mancare delicioaaaasa (am mancat cea mai buna supa crema de peste din viata noastra) si 2 piscine, una de adulti si una de copii. Partea faina la acest loc e ca au ca au un sistem de rezervare a sezlongurilor si nu intra mai multi oameni decat e prevazut. E umbra, locuri de joaca pentru copii, personal amabil si un barulet simpatic pe marginea piscinei. Ce iti poti dori mai mult?

21057041_10212436758526683_1021253128_o

2. La o aruncatura de bat de La Mesteceni, este Sun Tropez – Piscina Salicea. Cu o capacitate de 250 de locuri, cu bar in piscina si acelasi sistem de rezervare, acest loc iti ofera tot ce ti-ai putea dori intr-un weekend in afara orasului: lume buna, umbra, natura, mancare delicioasa si o ambianta vesela. Si am auzit ca aici se organizeaza niste partyuri dementiale pe marginea piscinei. Noi nu mai facem parte din acel public-tinta dar poate va intereseaza pe voi 🙂

13923597_10208884592004740_3709311793663034255_o

3. The Transylvanian Dutch aflata in Campenesti, in drum spre Apahida, inainte de Jucu faci dreapta si de acolo inca 6 km. Acest restaurant cu piscina ofera o priveliste spectaculoasa asupra lacurilor si dealurilor din jurul Clujului. Piscina e micuta, dar si numarul de sezlonguri e limitat si singurul lucru care te poate deranja e sunetul vantului si al pasarilor care strabat cerul insorit al unei zile toride de vara.

poza

Voi aveti un top al celor mai dragute piscine din jurul Clujului?

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s