Viata cu Vlad

Cu bebe la SPA

M-am născut în ianuarie, o luna în care nimeni nu are chef de nimic sau cu totii avem chef de orice. Luna planurilor mărețe, luna începuturilor, luna in care cu toții ne promitem ca vom încerca marea cu degetul si vom deveni mai buni. Anul asta vom avea corpul mult dorit, abdomenul cu pătratele, vom deveni milionari in euro, vom munci mai mult, nu vom mai bârfi, vom manca mai sănătos, vom fi promovați, ne vom căsători sau va fi anul in care vom redeveni partenerii perfecți. Ca sa vina următorul ianuarie si sa ne dea posibilitatea sa încercăm din nou.

Mi-am pus pe hârtie atâtea proiecte pentru anul 2018 încât ianuarie a fost luna in care am stat sa analizez ce e pentru mine si ce nu. Ziua mea m-a găsit oarecum prinsa într-o multitudine de gânduri pe care încă nu le-am sortat. Dar am un an întreg in fata sa fac asta.

Dar am hotărât totuși ca, de acum înainte, fix in 25 ianuarie sa fac ceva special si sa iau o pauza de la orice. Voi opri timpul, voi da la o parte totul și îmi voi întreba sufletul ce poftește. Nu în weekend, nu in alta zi. Fix in ziua in care m-am născut. Nu este doar o alta zi de naștere, este unica si trebuie sărbătorită cum se cuvine.

A fost prima mea aniversare cu bebe. A fost prima dimineața de 25 ianuarie în care am deschis ochii si am fost pupata lipicios de mogâldeața blonda cu ochi albaștri. A fost cea mai implinitoare si calda dimineață petrecuta cu cei doi cei mai iubiți dintre pământeni.

Mi-am întrebat sufletul ce poftește si mi-a spus ca își dorește o zi de relaxare totala la un SPA împreuna cei doi voinici. Voinicul cel mare a venit in întâmpinarea sufletului meu si si-a luat 2 zile libere. Cum Clujul nu iți oferă prea multe variante in materie de SPA-uri., am ales sa mergem la Targu Mures la Imperial Inn.

Nu a fost prima data când am mers la acest SPA, dar a fost prima data când am ales sa stam si peste noapte. Am primit o camera surprinzător de mare, cu un pat dublu imens si mic-dejun variat.

Ce ne place noua la acest loc?

Piscina măricica, mult mai măricica decât alte piscine ușor mai pretențioase din Cluj. Curățenia și amabilitatea personalului. Piscina de copii a fost o noutate pentru noi pentru ca, pana în acest an, nu era un detaliu care sa ne intereseze. Era chiar un detaliu pe care il ocoleam. Au și sauna finlandeză, aromarium, baie romană, kneipp, baie turcească – hamam, duşuri scoţiene, bazin de imersie totală după saună, cabine de masaj şi săli de cromoterapie şi de relaxare, salina. Recunosc ca nu le-am încercat pe toate pentru ca eram prea incantați de prezenta micului print și nu am simțit nevoia sa ne îndepărtam prea mult.

Pentru ca am fost într-o zi de joi, am avut noroc și am prins unul dintre cele 3  baldachine disponibile liber, astfel ca Vladut a putut sa își facă somnul de frumusețe in timp ce noi am sorbit leneși dintr-o bere rece pe marginea piscinei. Era asa putina lume si o atmosfera asa de intima si prietenoasa. M-am bucurat sa vad ca erau câteva mămici cu copilași la care Vlad se hlizea de zor. Si cum piscina de copii e micuta, ne-am si imprietenit cu cateva simpatice de 7 luni care ne priveau cu curiozitate.

Dupa ce ne-am bălăcit o zi întreagă, după ce ne-am umplut sufletele cu râsetele incantate ale copilașului nostru care se pare ca ne moștenește si ii place apa, ca sa nu mai zic ca nu e pretențios si nu plânge aproape niciodată fără motiv, mi-am dat seama ca a fost cea mai frumoasa aniversare. Pentru ca am fost doar noi . Si datorita lui Vladut.

Copiii sunt cei mai minunați companioni. Ei găsesc motive de încântare si bucurie in lucruri atât de simple si care pentru noi au devenit, din pacate, atat de nesemnificative incat nu le mai observam. Descoperim lumea prin ochii lui și este mai fermecătoare si mai fascinanta decât am văzut-o noi vreodată.

Voi când v-ați luat iubiții ultima data de mana si ați evadat în mijlocul săptămânii? Mi-ar plăcea sa aud poveștile voastre despre ce va face pe voi fericiți si cum va petreceți timpul cu copilașii. Le place apa sau dimpotrivă?

Haideți sa ne influențăm si pozitiv. Încep eu si voi dați share mai departe! 🙂

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s