Uncategorized

“Travel to the Moon” împlinește un anișor

Imi amintesc cu drag gândurile pe care le aveam acum un an. Eram însărcinata si urma sa intru peste câteva luni în creșterea copilului. Ma aștepta o mare de necunoscute si pentru un control-freak perfecționist ca mine orientat înspre dezvoltarea personala era destul de înspăimântător viitorul.

Ma pregăteam sa îmi iau adio de la tot ce însemnase viata mea pana atunci, de la jobul meu de corporatist cu biroul într-o clădire din zona centrala, aproape de mall si de restaurantele bune, de la delegațiile mele in străinătate practic cam când aveam chef (acum îmi pare rău ca nu am mers mai des), de la ieșirile dese in oraș cu prietenii. Ma așteptau niște provocări care nu păreau nicidecum interesante: schimbat scutece, nopți nedormite, colici, lecturi legate despre cum sa fii un părinte responsabil, dintiori, dureri si multe frici, cam toate legate despre cum sa il ții in viata si in siguranță pe bebe. Privind in spate, cu toată sinceritatea, nu a fost chiar asa de greu.

Si in tot acest amalgam de gânduri, am realizat ca am nevoie de o pasiune care sa imi tina mintea ocupata in puținul timp liber pe care il voi avea. Si am îmbinat, de fapt, doua pasiuni: dragostea pentru călătorii si atracția către scris. A fost o nebunie draguta, m-a ajutat sa tin la distanta depresiile firești care vin din socul schimbării totale a stilului de viata, m-a ajutat sa realizez cât de norocoasa sunt ca am vizitat atat de multe locuri minunate, am redescoperit oamenii talentați de lângă mine care au analizat fiecare articol si mi-au dat feedback si sincer, am avut mai multi cititori decât ma așteptam 🙂

Intr-un an am scris 30 de articole. E putin dar nu m-am luat la întrecere cu nimeni. Majoritatea au ca si tema locurile pe care le-am vizitat si perspectiva noastra asupra lor. Am atins in câteva si aspecte din viata noastră de proaspeți părinti si am incercat prin ele sa ii fac pe cititori sa ridice o sprânceană si sa se întrebe: “Oare are dreptate? Ia sa citesc despre asta sau mai bine sa întreb un specialist.”

Așadar, va mulțumesc, dragii mei, pentru timpul petrecut pe blogul meu. Va mulțumesc pentru feedback, va mulțumesc pentru ca v-ati făcut timp sa imi scrieți perspectiva voastră asupra subiectelor atinse.

“Travel to the Moon” a fost inspirat si a crescut o data cu Vladut. Îmi doresc sa ii transmit lui ca lumea în care s-a născut e minunata, ca a devenit si mai frumoasa de când este el pe planeta si îmi doresc sa fie un explorator capabil sa își depășească fricile. Sper ca peste ani, sa citească acest blog dedicat lui și sa vadă cu ochii sufletului întâmplări pe care viata, cu nepasare, ne-a condamnat a le uita: primul lui apus de soare la mare in bratele noastre iubitoare, primul zbor cu avionul la 4 luni, obsesia noastră de a duce copilu în pădure pentru a respira aer curat atunci când el nu împlinise nici măcar o luna și toate cele ce urmează.

Rămâneți aproape pentru alte articole! La multi ani, Travel to the Moon! 🙂 Sper sa existe măcar o persoana care sa se fi simțit inspirata de locurile vizitate de noi 🙂

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s