Uncategorized

Cu cine mă văd la “The Woman”?

Vine, vine primăvara și o data cu ea încep și evenimentele importante din Cluj. Cu siguranță, cel mai interesant dintre ele este Conferința de leadership feminin “The Woman”.

Unele dintre numele care mi-au marcat existenta și a căror fana înrăită sunt, vor veni ca și speaker. De când visez sa le vad pe Maia Morgenstern, marea noastră actriță, pe Catalina Ponor, marea noastră gimnastă, pe Melania Medeleanu, fondator MagiCAMP dar si pe Iuliana Tudor, prezentatoare TV, Olga Melihov – Country Head @ BNP Paribas Real Estate Romania si Daniela Dan – Gold Director @ Oriflame. Sunt femei din toate domeniile care vin sa inspire și sa ofere o viziune noua tinerelor care aspira la o cariera înfloritoare.

Puteți consulta lista cu toți speakerii aici.

Tematica abordată anul acesta The Woman: Cea mai bună versiune a ta! pune accent pe femeia care are curajul de a fi propriul său model. 

Facebook-ul meu vuiește de câteva zile iar unele dintre cele mai grozave femei cu care am avut onoarea sa interacționez atât personal cât și profesional au dat deja going. Simt ca la crème de la crème a multinaționalelor, a antreprenoarelor și bloggeritelor din Cluj vor fi în 21 martie la Grand Hotel Italia , organizatorii estimând ca vor fi cam 600 de participante. Da, ați citit bine. 600!

Si……am o surpriza pentru voi!

Pentru cititoarelor Travel to the Moon, ofer un cod de discount de 20% (THEWOMAN20SB).

Ne vedem, socializăm, ne lăsăm inspirate de speakerii acestui eveniment grandios pentru a deveni cea mai buna versiune a noastră! Sa nu mai zic preferații mei Meron oferă cafeaua oficiala.

Deci, cu cine ma vad la The Woman?

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s