Uncategorized

10 lucruri pe care (probabil) nu le știați despre mine

Am acceptat invitația Cătălinei de la Mama in prezent de a dezvălui 10 lucruri pe care probabil nu le știați despre mine.

  1. M-am născut în Valea Jiului la țara. Datorita acestui fapt, in facultate un coleg ma striga uneori Miron Cozma și îmi punea mereu întrebări legate de echipamentul pe care trebuie sa și-l cumpere dacă vine în vizita (gen pulan, sapa, casca de miner). Era amuzant și am devenit prieteni. Inca aștept sa meargă sa vadă ce fain ii acolo.
  2. Anul asta împlinesc 14 ani de când sunt in Cluj. Daca existenta mea in acest oraș ar fi un copil, ar trebui sa îl scot la un ceai și sa ii fac buletin. Asa ma gândesc sa ies cu prietenele din cămin pe care ÎNCĂ le mai am si sa bem o bere pe Piezișă. Imi amintesc si acum cât de greu imi era la început sa țin minte drumul de la facultate la cămin. Ma rătăceam in fiecare zi. Vreo luna. La propriu 🙂 V-am zis ca sunt de la tara 😉 Si mare parte din ăștia paispe ani am fost blonda..
  3. Niciodată nu am crezut ca o sa ma mărit. Nu m-am visat mireasa, nu mi-am dorit familie. Ca sa nu mai zic ca NIMENI, DAR NIMENI nu credea ca exista vreun om pe lumea asta care sa ma ia de nevasta. Cred ca mama este încă șocată. Mi se părea plictisitoare ideea. Era asa fain sa fiu libera și sa fac doar ce vreau eu. Pana l-am cunoscut pe el. Intre timp mi-a făcut un copil si recunosc ca nu am fost nicicând mai fericita.
  4. Atunci când l-am văzut pentru prima data pe soțul meu am știut ca e EL. Pur si simplu, mi-a zburat un gând prin minte: “Asa arata soțul tău”. Am fugit, am refuzat, m-am revoltat ca eu nu sunt “marriage material” iar după 2 ani de relație la distanta s-a mutat la Cluj. Dupa încă un an jumate m-a cerut de nevasta și la 2 ani FIX de la nunta, a venit pe lume Vlad.
  5. Simt ca m-am născut de 2 ori. Prima data la 25 de ani când a murit tata, dragostea vieții mele iar eu eram somera si foarte deprimata dar am ales sa lupt și am rămas in Cluj. Atunci am devenit adult 100% pentru ca de-abia atunci am învățat ce înseamnă sa te susții financiar singur într-un oraș scump ca si Clujul. A doua oara când l-am născut pe Vlad. In ambele momente am simțit ca renasc din propria-mi cenușă și mi-am acceptat statutul de învingător.
  6. Cântăreața mea preferata este Tatiana Stepa, o folkista din Vale. Eram in anul 3 de facultate si ma plimbam noaptea prin oraș cu o prietena. Ea cânta într-un club de pe Memo. In momentul in care i-am auzit vocea, am simțit o emoție atât de puternica încât mi-au dat lacrimile. Am întrebat fără sa aștept un răspuns: A cui e vocea asta de înger? Inca ma emoționează atunci când o ascult.
  7. Visul meu încă nerealizat este sa ne mutam o perioada in Bali. Macar câteva luni.
  8. Cel mai tare ma motivează sa aud ca nu pot. Asa am învățat singura sa schiez la 23 de ani după ce mi-a zis tata ca la vârsta asta nu ai cum sa mai inveti, asa am participat la un cros de 6 km la 4 luni de la naștere dupa ce mi-a zis soțul ca e imposibil sa trec linia de finish, asa am terminat facultatea, asa am plecat in concediu cu bebe in Turcia la 4 luni, asa alăptez exclusiv si bebele meu încă nu  a papat lapte praf la 10 lunite cât are el (exceptând zilele din spital). Nu știu dacă se numește încăpățânare sau dorința de a demonstra ca se poate. Cred (și sunt unii care mi-au mărturisit asta) ca sunt un om care inspira. Si știu ca sunt și oameni care nu ma plac tocmai pentru ca nu le validez scuzele.
  9. Orasul meu preferat este Londra.
  10. Defectele mele sunt: îmi lipsește empatia uneori și după cum bine ați simțit, realismul cinic cu care îmi analizez viata.

Mulțumesc, Catalina, pentru acest exercițiu. Am scos din dulap amintiri închise de ceva vreme.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s