Vacanta in doi

Pe cine au uitat sa invite la Electric Castle 2018?

Ne-am urcat în autobuzul care pleacă spre Bontida într-o vineri seara neașteptat de călduroasă, neștiind ca va urma un weekend pe care cândva îl vom povesti nepoților la gura sobei cu muuult entuziasm. Ne simțeam ca doi adolescenți care merg în excursie cu clasa. Pana si muzica era cam aceeași ca și în autobuzele cu care făceam noi naveta. Sa mergi la un festival ca și Electric Castle pe ritmuri de manea, nu e de ici de colo.

Când am intrat pe poarta castelului, am uitat cine și unde sunt. O atmosfera relaxata, cu muzica buna, oameni care dansau, râdeau, fumau, beau fără sa se gândească la ziua de maine. Nu aveai impresia ca ești în Romania. Totul era diferit de tot ce întâlnești in viata reala pe strada. Oamenii erau îmbrăcați asa cum vezi in filme sau pe străzile din marile orașe ale lumii: neglijent. Pentru ca nimănui nu ii pasa. De la blugi rupți si tricouri lipsa pana la ceea ce as putea sa numesc capoate de baie din satin. Bocanci, cizme, teniși, balerini sau sandale. Atata timp cât te simți bine, nu exista termenul de “inadecvat îmbrăcat” la un festival care te și încurajează sa ai curajul sa fii tu în fiecare zi a vieții tale.

Muzica diferita duduia din toate cele 9 scene ale festivalului: Main stage, Booha mansion, The Beach, Hide-out, Hangar, Telekom, Eco Stage, Dance Garden.  In același loc puteai fie sa dansezi în tălpile goale în nisip cu blugi rupți, o bere in mana si marea in suflet sau sa iti imaginezi ca te-ai imbracat cu cele mai fitoase outfituri pe care le ai si sa mergi sa dansezi pana in zori la Booha Mansion care arata ca un club de mare clasa. Sau puteai sa iti iei perechea de mana si sa te piezi în păduricea plina de beculete si sa ramai in una din scenele ascunse printre copăcei.

Luat pe ultima suta de metri, abonamentul Electric poate fi trecut la capitolul nebunii spontane în 2 după copil. Nici acum nu îmi vine sa cred ca am chefuit 3 nopți la rând. Intenționam sa mergem doar sâmbătă ca deh! bebe un an, noi avem o vârsta și ni se tot spune sa fim obosiți și lipsiți de energie și parca nu se cuvine sa iți tot faci de cap. Sigur ca nu am ajuns acasă la 5 dimineața ci mult mai devreme pentru ca bebe când se trezește in toiul nopții, adoarme greu fără mami și tati dar am profitat din plin de timpul petrecut acolo mai ales ca sâmbăta ne-am petrecut aproape toată ziua la Electric.

Totuși, am un singur regret. Pentru noi a fost primul an de EC (mda, știu! Nu îmi explic nici eu cum am pierdut atâția ani). Toate poveștile prietenilor mei din alți ani începeau si se terminau cu “cât de uzi eram” și “doamne, cât a plouat în noaptea aia” iar anul asta a fost seceta (aproape) totala.

A uitat cineva sa invite ploaia la Electric? Sau Rugăciunile de vreme buna ale celor de la Epic Show chiar au avut efect?

Haideți sa ne influențăm pozitiv, încep eu și voi dați share mai departe!

Daca va plac articolele mele, va invit sa dați like paginii de Facebook  🙂 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s