Uncategorized

Ai nevoie de idei pentru Bucket List-ul de călătorii din 2019? Hai la Travel Smart Forum 2018!

 

Cluj-Napoca, găzduiește din nou în data de 18 octombrie 2018, de la ora 17, la Hotel Platinia, Travel Smart Forum cel mai nou eveniment destinat pasionaților de călătorii.

„Dacă anul trecut am fost purtați prin era digitală și am explorat viața de nomad digital, anul acesta Travel Smart Forum ne ajută să ne îmbogățim propriul Travel Bucket List cu cele mai frumoase experiențe de călătorie dar și cu locații autentice”, au declarat organizatorii evenimentului.

Evenimentul organizat de Nish Travel & Events în colaborare cu Cluster Turism Transilvania va aduce în prim plan poveștile unora dintre cei care au cele mai impresionante Travel Bucket Lists, dar și care, înainte de orice, au trăit experiențe care te vor ajuta și pe tine să înveți să călătorești smart.

Travel Smart Forum 2018 abordează ca teme principale:

 • Experiențe unice în jurul lumii
 • De profesie călător
 • Experiențe autentice în România
 • Călătorii tematice

Printre speakeri invitați la Travel Smart Forum 2018 se numără:

 • Anda si Ionuț de la travelship.ro, doi oameni simpli, cu joburi normale, care în timpul liber sunt 100% furați de gândul de a călători prin lume.
 • Ahmet Öçal, care este mai mult mai mult decât un ghid de turism, mai mult decât un profesionist, este omul cu experiențele. Alături de el vom descoperi unicitatea și autenticul Cappadociei, un adevărat tărâm de basm.
 • Traian Almășan , manager City Tours and Events, care ne va purta printr-o Românie autentică, plină de experiențe demne să-ți îmbogățească Travel Bucket List-ul.
 • Cătălin Stănciulescu de la BackPackYourLife, care va intra în direct din Brazilia, pentru a ne povesti ce înseamnă pentru el meseria de călător.
 • Raj Mahadevan, vine tocmai din Mexic pentru a ne va vorbi despre ecoturism, și despre cum am putea avea experiențe de călătorie în armonie cu natura și cu energia regenerabilă.
 • Dafina Suciu, Director de Marketing Hotel Platinia & Platinia Shopping Center, ne va arăta cum putem să transformăm o simplă ședere la hotel într-o adevărată experiență remarcabilă.
 • Țara Călatei ne va fi prezentată de Răzvan Alistar, prezentator şi voice over Descoperă Țara Călatei.
 • Un alt fel de turism, enoturismul, va fi prezentat de către Ioana Bidian Micu, manager ArtVinium și Project Manager WineUp Fair in Transylvania.

„În privința călătoriilor, nimic nu trebuie să fie compromis sau uitat. Astfel, vrem să fim numitorul comun între cei care caută vacanțele perfecte și cei care oferă cele mai bune servicii.

Scopul nostru este de a construi si de a creste o comunitate unită prin pasiunea pentru călătorii”, au mai spus organizatorii.

You can start now your great Travel Bucket List Experiences!

Înscrierile se fac pe www.travelsmartforum.com/register, participarea este condiționată de confirmarea primită pe email.

Organizatori: Nish Travel & Events in colaborare cu Cluster Turism Transilvania

Partener principal: Wens Travel, Consiliul Judetean Maramures

Partener comunicare: Kunden Media

Susținători: Hotel Platinia, Mionetto România, Mihai Giurgiu Graphic Design

Parteneri media: All About Jobus, Impresiidincalatorii.ro, Cluj.com, Cluj Manifest, Cluju.ro, Turism Market, Cluj24h.ro,  Fashion8.ro, I like Cluj, Lipa-Lipa.ro, Media Dome, Traveller Magazin, Info Travel Romania, Transilvania Reporter, Pagina de Lifestyle, Pagina de Transilvania, Clujul de Buzunar, Mujer,  Travel to the Moon, Teola Blog.

43748242_506401603170458_6071717347058515968_n

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s