Uncategorized

Haideți să colindăm “Împreună de Crăciun”

“Colinde,colinde,
E vremea colindelor,
Caci gheata se-ntinde
Asemeni oglinzilor.”

Luna decembrie este o lună magică. Este luna în care „împreună” capătă conotații fantastice. Luna în care poveștile și dorințele ascunse ale fiecăruia devin realitate. Luna decembrie este despre a colinda și a dărui.

Cu bucurie și căldură în suflete anunţăm că Asociația „Happy Moms” România organizează evenimentul „Împreună de Crăciun“, având ca scop o strangere de fonduri în beneficiul Policlinicii fără plată și a propriilor proiecte.
Evenimentul este un spectacol de colinde și se va desfășura pe data de 13 decembrie la Hotel Platinia, începând cu ora 18:30.

Cei care ne vor încanta sunt:

  • Corul Angeli
  • Denisa Botiş
  • Adriana Şolea
  • Alina Delia Roşca şi corul de copii „Măgura Apusenilor”
  • Grupa de copii a Ansamblului Folcloric „Mugurelul” al Universității „Babeș-Bolyai”, Cluj

Asociația „Happy Moms” funcționează în Brașov, Făgăraș, Sibiu și Cluj-Napoca și are ca misiune educația antreprenorială a copiilor, tinerilor și mamelor. Asociația „Happy Moms” este o comunitate de mame, în majoritate antreprenori, sau care își doresc să devină antreprenori, care se sprijină, se încurajează, își oferă soluții concrete la probleme specifice legate de antreprenoriat. Proiectele asociației constau în training și mentorat pentru categoriile vizate, dar și educație nonformală pentru copiii din medii defavorizate, în cadrul taberei „Incubator de talente”. Asociația a lansat, de curând, în Cluj, proiectul „Business Teen” – educație antreprenorială pentru tineri, în timp ce tabăra s-a desfășurat deja în vara anului 2018, pentru 14 copii din 2 centre de plasament.

„Policlinica fără plată” este instituţia care, de 24 de ani, le redă sărmanilor speranța și încrederea în oameni. Medicii policlinicii consultă fără a fi remunerați pentru actul medical iar medicamentele sunt oferite gratuit. În 2017 s-au eliberat 3122 de rețete gratuite, au fost tratați 650 de pacienți cu venituri mici și 300 fără niciun venit iar în cei peste 24 de ani de activitate, au sprijinit peste 45000 de nevoiași.

Vă așteptăm, așadar, negreșit,  să luaţi parte la un program cu artiști cunoscuți și îndrăgiți, dar și cu tombolă, cu multe premii și surprize. Evenimentul va fi moderat de Bianca Sharma, owner allaboutjobs.ro, şi Ovidiu Damian de la „Fără Prejudecaţi” – TVR Cluj.
Fotografiile concertului vor fi semnate de Educational Events Photography: http://www.florinarussu.ro

Participarea la eveniment este gratuită, dar locurile sunt limitate și se ocupă doar prin completarea unui formular pe care îl găsiţi în eventul de pe facebook.

Link formular de înregistrare: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdUsUhzUqUg7B4_Xep6OOehSvNe7-HPYrLP2YyD01ODmK5EdQ/viewform?fbclid=IwAR3M3AbLhZi2fF6o16bpiZNP5mBArTBsA27Bnuk_GGn0EU9FrI4NLvmXKjY

Persoane de contact:

Roxana Pantilimon- Online Community Manager „Happy Moms” Cluj & Voluntar „Policlinica fără plată”, 0746057308, şi Dana Lupșa, președintele Asociației „Happy Moms”, contact@happymoms.ro, happymomscluj@gmail.com, 0722612965.

Sponsori şi parteneri:

Hotel Platinia, Noi doi si bebe, Travel to the Moon, Florina Russu- Photographer For Educational Events, Fara Prejudecati – TVR Cluj, Ghidusel- Loc de joaca si ateliere pentru copii si bebelusi, Sky Transylvania, Vegan Bites, Oana Abraham Make Up Artist, Lucia Bondor – Citim si educam, Animaart.ro, Un dulce din Ardeal, Handmade Transilvania, Handmade by Tascianu Andreea, Panda Land by Raluca Din, , art Stories – design & print, Dandelion – Atelier de creatie, Bebe Louise,MiniAlbum,Bunatati din Natura, Fuioru’ Fermecat, The BeeHive, Accessories by Ioana Fodor, Away CLUB, Bebe Brands/Petit Bebe, MumuToys, Active kid, Carrefour Express Market, Scoala Gimnaziala “Ion Creanga” Cluj-Napoca,ZT Handmade, Alka – Prajitura casei,Zarea, Jidvei, H&M, Best Kids, Editura Cartemma,Crafty Cili

Organizator: Asociaţia Happy Moms, http://www.happymoms.ro

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s