Vacanta in doi

5 Cabane cu piscină din jurul Clujului de neratat în această vară

Acum că a venit primăvara, suntem tot mai tentați sa ieșim din casă, sa stam tolăniți la soare, sa facem grătare, sa petrecem timp de calitate cu cei dragi.

Din fericire, în jurul Clujului avem o mulțime de locuri frumoase și de cabane care pot sa satisfacă și cei mai pretențioși oameni.

Cum s-au schimbat criteriile după ce a sosit copilul?

Acum câțiva ani, standardele noastre legate de cum ar trebui sa fie un loc pe care dorim sa il vizitam, erau destul de joase. Poate prețul era criteriul cel mai important. Mai ales atunci când mergeam la cabană, acceptam sa dormim mai multi în camera, nu ma preocupau review-urile legate de curățenie, de numărul de bai și nu citeam niciodată despre aspecte care țineau de siguranța noastră a tuturor . Dar timpul trece și lasă urme. Devenim mai pretențioși, mai putini flexibili si mai greu de mulțumit.

Am pe lista mea pentru vara aceasta câteva cabane pe care ne dorim sa le închiriem. Toate au piscina proprie, sunt în natura dar nu foarte departe de Cluj, au mai multe băi și locuri de relaxare. Nu am fost încă la niciuna, deci nu este un top al preferințelor, dar  fiecare dintre ele au fost recomandate de oameni din anturajul nostru. Să vină vara!

Cabana Someșul Cald

Așezată chiar pe malul lacului, în mijlocul naturii, aceasta cabana cu 7                                camere, majoritatea cu baie proprie, reprezinta locul perfect de evadare din                        agitația orașului. Are loc de joaca pentru copii, șemineu, piscina, biliard dar și                      un loc de făcut grătare și hidrobicicleta.

                     *Photo credit și pagina de contact: Cabana Someșul Cald

Cabana Luciana

 Cabana cu 5 camere, situata pe malul lacului Someșul Cald, cu piscina și o                             priveliște splendida, are tot ce trebuie pentru a te deconecta total de grijile                            vieții de zi cu zi: grătar, ceaun, piscina, spațiu de joaca pentru copii.

                      Photo credit și pagina de contact: Cabana Luciana

Cabana Ariana

  Situata în localitatea Dangaul Mare, în drumul spre Beliș, aceasta cabană cu 9             camere te așteaptă pentru a te relaxa într-o liniște deplină  pe  marginea                               piscinei sau la un grătar.

                      Photo credit și pagina de contact: Cabana Luciana

Cabana Bârlogu

Cu un infinity pool ca în filme, jacuzzi, grătar si o capacitate mare, Cabana                            Bârlogul va așteaptă pentru un weekend plin de distracție alături de prieteni.                      Pozele lor îmi inspira petreceri sălbatice pana în zori. Doar cu prietenii..

                     Photo credit și pagina de contact: Cabana Barlogu

Pensiunea Nobila Salicea

 La o aruncătură de băt de centrul Clujului, am descoperit aceasta vilă cu                               piscină privată. Se închiriază în totalitate. E soluția ideala pentru cei care vor                       sa se relaxeze într-un weekend dar în același timp sa fie și aproape de oraș.

                     Photo credit și pagina de contact: Pensiunea Nobila Salicea

Voi ați vizitat vreuna din aceste cabane? Ce v-a plăcut? Ce nu v-a plăcut? Ce cabane ați închiriat și ați vrea sa le împărtășiți cu noi?

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s